526 km

Szerbia-Magyarország

  • 8.nap
  •  8. nap július 21. péntek (526 km Ásotthalomig) A többikenek még plusz. Van akinek több mint 200 km az otthonáig.

     

    Ez a szakasz már végig a hazautazásról szólt. Csak tankolni álltunk meg. A pályán végig nyomtuk 130-as tempóval. Amitől persze megnőtt a fogyasztás. A motorok jól bírták. Belgrád előtttt Marci kifordult jobbra Oravicabánya (Románia) irányába. Neki kicsit hosszabb az út még hazáig és ráadásul nem is autópálya. De minden gond nélkül estére ő is hazaért.

    A határhoz érve megint lejöttünk a pályáról és ahol kimentünk 8 napja, ott jöttünk vissza Magyarországra. A határ után közvetlen van egy körforgalom, ott búcsúztunk el egymástól.

    Néhány szó a túratársakról.

    Mi öten már régebbről ismerjük egymást. Van, akit több mint öt éve. Voltunk együtt az elmúlt években közös – pár napos sátras túrákon. Éltünk meg együtt sok kalandot, szerencsés kimenetelű baleseteket. Jöttek mentek a motorok, de a haverság megmaradt. A sok közös élmény kovácsolt bennünket össze olyan közösséggé, ami alapján joggal gondolhatja az ember, hogy a túra jól fog sikerülni.  

    A megtett út napokra bontva:

    447 + 234 + 216 + 68 + 394 + 206 + 366 + 526 = 2457 km

    És a film ami készült belőle. Végigolvasva a 8 nap történetét a videó most már sokkal érthetőbb lesz és mindenki rá fog ismerni épp melyik nap pereg a filmkockákon.

    www.youtube.com/watch

     

Statisztika

59585 hozzászólás, 300 téma

Legnépszerűbb téma: Nappali

Legpörgőbb téma: Vadlány túra - május...

felhasználó

Legújabb felhasználó:

Látogatók összesen: 


Felhőkép

Kedvezményes vásárlás minden TA tulajdonosnak.